Cele mai bune restaurante din România pentru copii

Găsirea unui restaurant potrivit pentru a lua masa cu copiii poate fi o provocare pentru părinții din România. Cu toate acestea, există numeroase localuri prietenoase pentru copii în țară, care oferă atât mâncare delicioasă, cât și o atmosferă distractivă și sigură pentru cei mici. În acest articol, vă vom prezenta o listă cu unele dintre cele mai bune restaurante din România, unde copiii sunt întotdeauna bineveniți.

1. Tucano Coffee Kids

Tucano Coffee Kids este un lanț de cafenele cu un concept inovator care le oferă copiilor o experiență de neuitat. Localurile Tucano Coffee sunt decorate în stil tropical și oferă un meniu variat pentru cei mici, care include sandvișuri, prăjituri, și băuturi delicioase, precum ciocolată caldă și smoothie-uri. De asemenea, au o zonă de joacă pentru copii, unde aceștia se pot distra în timp ce părinții savurează o cafea bună.

2. Caru’ cu Bere

Caru’ cu Bere este un restaurant istoric din centrul Bucureștiului, care oferă și un meniu pentru copii. Aici, cei mici pot gusta mâncăruri tradiționale românești, precum mămăligă cu brânză și sarmale, într-o atmosferă autentică. Restaurantul organizează și spectacole folclorice tradiționale, ceea ce poate fi o experiență culturală interesantă pentru copii.

3. Tucano Kids Bucharest

Tucano Kids este un alt loc minunat pentru a lua masa cu copiii în București. Acest restaurant oferă un meniu special pentru cei mici, care include pizza, paste, și multe alte opțiuni delicioase. Cu un spațiu de joacă bine echipat, Tucano Kids le oferă copiilor oportunitatea de a se juca în siguranță în timp ce părinții se relaxează și se bucură de masă.

4. Trattoria Buongiorno

Trattoria Buongiorno este un lanț de restaurante italienești care sunt prietenoase pentru familii și copii. Meniul pentru cei mici include pizza, paste, și opțiuni sănătoase precum salate și grătar. Atmosfera plăcută și decorul rustic îi va încânta pe copii, iar părinții pot savura autenticitatea bucătăriei italiene.

5. Berăria H

Berăria H este un loc minunat pentru familiile care doresc să se bucure de o masă în aer liber. Cu o terasă generoasă și o atmosferă relaxată, acest restaurant oferă și un meniu variat pentru copii. Puteți savura mâncăruri tradiționale românești sau opțiuni internaționale, în timp ce copiii se pot juca în zona special amenajată pentru ei.

6. KidsLand – McDonald’s

McDonald’s este cunoscut în întreaga lume pentru meniul său pentru copii, iar în România există numeroase restaurante McDonald’s cu zone de joacă pentru cei mici. Copiii pot gusta din meniul Happy Meal și se pot bucura de timpul petrecut într-un mediu distractiv și sigur.

7. Pancake House

Pancake House este locul perfect pentru a vă bucura de delicioasele pancakes și waffle-uri alături de copii. Acest restaurant oferă o gamă variată de arome și topping-uri, astfel încât cei mici pot personaliza pancake-urile după gustul lor. Ambianța plăcută și meniul generos pentru copii fac din Pancake House o opțiune excelentă pentru familii.

8. Eggsquisite

Eggsquisite este un restaurant specializat în preparate pe bază de ouă, oferind o selecție variată de omlete, ouă Benedict și multe altele. Pentru cei mici, există opțiuni prietenoase, precum ouă ochiuri și omletă cu brânză. Atmosfera relaxată și culorile vesele fac din Eggsquisite un loc potrivit pentru a lua masa cu familia.

9. Urban Grill by Burger Van Bistro

Urban Grill by Burger Van Bistro este o alegere excelentă pentru familiile care iubesc burgerii. Aici, copiii pot alege dintr-un meniu special pentru ei, care include burgeri și cartofi prăjiți. Cu o ambianță modernă și veselă, acest restaurant creează un mediu prietenos pentru toată familia.

10. Gargantua

Gargantua este un restaurant cu specific italian care oferă un meniu variat și delicios pentru copii. Puteți savura pizza proaspătă și paste preparate cu ingrediente de calitate, în timp ce cei mici se bucură de mâncarea lor preferată într-o atmosferă plăcută.

În concluzie, România oferă o gamă variată de restaurante prietenoase pentru copii, astfel încât familiile să se bucure de mese delicioase și de momente de calitate împreună. Cu opțiuni pentru toate gusturile și bugetele, puteți găsi întotdeauna un loc potrivit pentru a lua masa cu cei mici într-o atmosferă distractivă și relaxantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *